top of page

Privacyverklaring 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

INK Story Tattoo Shop kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van INK Story Tattoo Shop, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan INK Story Tattoo Shop verstrekt. INK Story Tattoo Shop kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

WAAROM INK Story Tattoo Shop GEGEVENS NODIG HEEFT

INK Story Tattoo Shop verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan INK Story Tattoo Shop uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG INK Story Tattoo Shop GEGEVENS BEWAART

INK Story Tattoo Shop bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

INK Story Tattoo Shop verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van INK Story Tattoo Shop worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. INK Story Tattoo Shop gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

INK Story Tattoo Shop maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van INK Story Tattoo Shop bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan INK Story Tattoo Shop te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. INK Story Tattoo Shop heeft hier geen invloed op.

INK Story Tattoo Shop heeft Google geen toestemming gegeven om via INK Story Tattoo Shop verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Inkstory.tattooshop@gmail.com. INK Story Tattoo Shop zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGING GEGEVENS

INK Story Tattoo Shop neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van INK Story Tattoo Shop maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door INK Story Tattoo Shop verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met INK Story Tattoo Shop op via Inkstory.tattooshop@gmail.com. www.inkstorytattoo.com is een website van INK Story Tattoo Shop. INK Story Tattoo Shop is als volgt te bereiken:

Postadres: Haachtsesteenweg 266 – 1910 Kampenhout

Vestigingsadres: Haachtsesteenweg 266 – 1910 Kampenhout

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: BE0808832124

Telefoon: 0468522989

E-mailadres: Inkstory.tattooshop@gmail.com

bottom of page